Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

06 September 2009

Hampir Setahun Aku Memblog...!!!

Pada 9 September 2009 ni, genaplah setahun aku menjebakkan diri dalam dunia Blog 'Chilabaey's Spot'... Itu pun aku sedar semalam setelah membaca seorang blogger... Lepas baca tu aku pun check pula blog aku.... sejak bila aku mula memblog... Rupanye lagi 3 hari lagi dah untuk genap setahun... Sekejap jer masa berlalu... Itu menunjukkan telah banyaklah pengalaman hidup, kisah2 kehidupan, pahit dan manisnye dalam menempuh hari2 yang kian mendatang... Pelbagai dugaan dalam kehidupan memblog... banyak kenangan manis telah dirasai, tatkala pahit juga seiring mengiringi... Banyak kenalan dan kawan2 yang aku perolehi... Walaupun aku rasakan agak lewat bagi diri aku ini menceburkan diri dalam dunia maya ini, jadi aku terpaksa berhati2 dalam melayarinye... takut disalah anggap pulak oleh pengikutku.... Tapi itulah dikatakan lumrah kehidupan.... Jadi kepada follower ku yang banyak menghabiskan masa mereka di blog ku ini, aku ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga.... Kiraan bermula dari sekarang.... Adakah aku akan memberikan sesuatu bagi mereka yang menjengah blog aku pada masa itu... aku sendiri pun tak tahu.... tapi apa2 pun nanti kita tunggu 9 September 2009 nanti... kalau2 ada pengumuman..... Tunggu.....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...