Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

22 July 2009

Rumah Ku Syurga Ku....

Pemandangan dari bahagian depan rumah aku di Taman Pinggiran Putra....
Ini merupakan sebuah lagi rumah milik aku sendiri.... Rumah aku sekarang di Flora Damansara, Bandar Damansara Perdana aku berkongsi bersama dengan wife aku.... Yang ini aku yang punya.... Hahaha (gelak jahat).... Rumah banglo 1 tingkat... bersaiz 60'x80'... yang terletak di Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan, Selangor... Kawasan perumahan ni berhampiran dengan Pasar Borong Selangor dan juga berhampiran dengan Jaya Jusco Taman Equins... Harga tak boleh cerita di sini.. agak mahal time tu dan juga time ni.... Dah takde hutang langsung.... Bestkan....

Dah kotor dah catnye... Ni yang kena buat budget untuk cat semula ni....

Tapi aku tak duduk di sini... Sebab terlampau jauh untuk ke tempat kerja.... So, aku sewakan dengan orang.... Duit sewa aku bahagi 2.... Separuhnye aku bagi kat mak dengan bapa aku untuk dijadikan duit dapur mak aku tiap bulan... separuh lagi akulah yang punya.... hehehe.... Alhamdulillah penyewa aku menjaga kawasan rumah aku dengan baik.... dan yang pentingnye tak pernah lambat bayar sewa.... itu yang seronoknye.... Rezeki aku dengan bapa aku dulu ni.... Tapi kalau ada yang berminat untuk membelinye juga dialu2alukan.... sebab aku nak beli property lain.... jual satu dan aku nak beli dua rumah lain... Syukur Alhamdullillah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...