Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

18 May 2012

Update : Selamat Tinggal Negara Ku Malaysia...!!!!


Salam 1 Malaysia semua... Harap semua followers dan silent readers aku sihat2 belaka.... Tinggal 1 hari lagi yang dinanti akan tiba... Akan meninggalkan Malaysia untuk sekian kalinye Sabtu ini... Dan dijangka pulang semula pada hari Rabu minggu depan... Kejap jer...


Aku akan ke Bandung, Indonesia selama 4 hari 4 malam di sana... Bawa family jalan2 dan ada kerja sedikit di sana... Mungkin akan bersiaran langsung semasa di sana atau takde masa langsung... Hehehehe... Perancangan yang telah lama dibuat, aku rasa hampir setahun... Kebetulan Air Asia buat promosi macam biasa tahun lepas... So, wife aku booking online ketika itu dan rezeki tu ada... Aku akan pergi ke sana berlima dan mungkin lebih kot.... Tempat menginap dan supir dah standby di sana, menunggu ketibaan kitaorang jer sekarang... 


Moga perjalanan ini dilancarkan dan menyeronokkan... So, Jalan-Jalan Cari Kolestrol (JJCK) akan membawa anda merasai dan mengetahui makanan2 yang terdapat di Indonesia pulak yer... Selain itu aku akan buat catatan perjalanan dari masa ke semasa nanti... Ianya boleh dijadikan panduan untuk mereka yang akan merancang untuk ke Bandung juga selepas ni... 


Kiranye tahun ini Tahun Melawat Indonesia lah bagi aku sebab lepas ni, Medan dan Bali pula akan menyusul.... Insyaallah... So doa2kanlah untuk aku di sana nanti yer... 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...