Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

10 May 2012

My Favorite Blogger Kahwin....!!!!


Alhamdulillah... Dah nak kahwin dah blogger favorite aku ni.... Merupakan blogger pertama yang aku follow sejak aku aktif dalam dunia blogspot ni... Mungkin ramai yang dah kenal dengan beliau.... Blogger Wawa_Nadwa.... Kad jemputan perkahwinannye sampai pada hari Isnin hari tu... Tapi aku agak kad tu dah sampai lama dah sebab aku yang tak check peti pos... Hehehehe... Sorry Wawa....


Wawa ni pun geng bowling aku jugak ni... Kaki bowling... Tapi dah lama benor tak main sama2 dengan dia... Takde masa yang sesuai... Ni lepas kahwin dah sahlah makin sibuk menguruskan husband dan rumahtangga.... Blog pun dah slow jer dah sekarang.... 

Apa2 pun Selamat Pengantin Baru buat Wawa Nadwa dengan bakal husband Mazlan... Moga dipanjangkan jodoh sehingga akhir hayat... Insyaallah saya akan datang ke majlis anda berdua...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...