Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

30 December 2010

Santa Claus Tak Cuti Lagi...?? Hadiah Sapa Pulak Ni....???


Haaaa.... Intai2...!!! Korang nak ker...??? Nanti aku bagi sorang satu yer... Tapi kenalah tunggu list dari Santa yer... kalau tersenarai boleh datang jumpa aku ambik... Banyak lagi tu dalam paper beg tu.... Hohohohohohoho... Happy New Year.... Hohohohoho.... (sambil gosok perut yang buncit.....)... Perut aku maintain.... maintain buncit... hehehehehe.....


Semua telah tersedia, walaupun dah lama aku aku wrap... Dari minggu lepas lagi.... Siapa rasa2 nak jugak hadiah ni, kenalah tanya pada empunya hadiah ni dulu.... Hehehehehehe... Apasallah asyik gelak jer aku ni.... 



Banyak tak hadiah2 tersebut.... Banyakkan...??!!! Semua tu sebenarnye adalah hadiah untuk para pemenang contest aku tempohari... Itupun dah kurang 2 biji, sebab hadiah pemenang utama iaitu Blogger Nur-Al-Ain dan pun ambil hadiah beliau... Hadiah iPod Shuffle dari Apple dan barangan sampingan minggu lepas.... Dari Seremban dia datang, pagi2 lagi dah bertolak ke Damansara.... Dan malam tu pun jumpa sekali lagi sebelum dia balik ke Seremban...

So yang tinggal ni adalah untuk tempat kedua, ketiga dan pemenang hadiah misteri.... Bila mau ambil pun aku tak tahu... Ingatkan minggu lepas mereka dapat join sekali, tapi mungkin masing2 ada hal tu yang terpaksalah aku simpan lagi ni.... Kalau nak dipost susah juga, sebab berat... Takut pecah seribu nanti.... Mungkin kena aturkan jadual lain pulak... Dan aku pulak dah start sibuk balik minggu ni dan 2 minggu lagi... Nantilah aku ramcang semula atau para pemenang ada cara lain yer...???!!!


Ok, ini adalah hadiah untuk pemenang tenmpat ke-2 iaitu Blogger Cikbedahlaser....


Yang ni pulak untuk Blogger E.d.Y yang merupakan pemenang ketiga contest....


Dan tak dilupakan untuk pemenang hadiah misteri.... Blogger Emme.....


So, kepada para pemenang tahniah sekali lagi diucapkan... Bila mau ambil...??? Lagi best kalau kita jumpa semua dan berkumpul kat mana2 ala2 Potluck ker, berkelah di tepi pantai ker, camping dalam hutan ker sambil bakar ayam ker atau korang ada cadangan lain... Blogger lain pun boleh juga join.... Menarik tu.... Sempena tahun baru ni, kita buat cara yang lain pulak untuk sampaikan hadiah... Nak tak...??? 

Oklah itu jer yang aku nak bebelkan dalam entry lepas tension lagi ni sebab esok cutilah pulak... Bola punya pasal... Huissshhh.... :(
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...