Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

20 December 2010

Jerangkung Dalam Rumah....!!! Lemah Jantung Jangan Enter...!!!


Memang betul ada jerangkung dalam rumah aku beberapa hari ni.... Mata sembab merah, eyeback lebam, rambut serabai, baju compang camping, merayau2 pulak tu.... Dah dekat 5 hari dah keluar masuk rumah... Terlentang entah ke mana... Uissshhhh gilerlah....

Sebenarnye aku yang jadi macam jerangkung tu... Tidur pun sehari sejam jer, itupun terlelap... Lepas tu bangun mengadap iMac balik... Jangan kata aku yang tak tidur, iMac aku pun ikut sama tak shutdown... Nasib baik Mac... Kalau yang lain dah lama hang dah kalau tak betul gaya.... Ni pun masih belum tidur lagi, adalah lelap kejap pukul 2.00-2.30 pagi... Lepas tu menggelupur bangun.... 

Rasa lega sikit ni yang aku post entry sikit untuk korang... Hehehehe... Maaflah bebanyak sebab banyak komen yang korang taip, aku belum masih berkesempatan untuk balas... Insyallah aku akan reply juga nanti...

Dan makluman kepada pemenang Contest Chilabaey's Spot hari tu, aku akan contact korang untuk mendapatkan detail tentang penghantaran hadiah atau perjumpaan dengan korang.... Kalau ada cadangan tu, bolehlah maklumkan pada aku dalam ruang komen atau email pada aku yer di muzshah_zainal@yahoo.com ...  Berikut adalah pemenang2 contest tempohari :

1st  :  Blogger Nur-Al-Ain  
(pilih iPod colour Pink, esok lusa aku ambik kat Machines, dah booking dah....)

2nd : Blogger Cikbedahlaser
(Barangan IKEA yang belum dibalut lagi.... Uisshhh malu2....)

3nd : Blogger EdY
(Barangan IKEA pun belum dibalut lagi.... Dua kali malu...)

Hadiah Misteri : Blogger eMMe
(Yang ni hadiahnye dah balut.... Barangan IKEA juga.... Tinggal nak jumpa atau post jer...)

So tahniah sekali lagi yer... Oklah, aku nak sambung semula kerja yang hampir2 siap ni... Ni baru draf pertama, belum lagi terima komen lagi ni..... Aduiiii pecah kepala dah ni... Doakan aku yer agar segalanye berjalan lancar.... Nanti boleh minum2 dengan korang kalau dah settle projek ni, yang penting lepas dapat paymentnye nanti.... :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...