Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

12 May 2010

Miang Dah Sampailah, Jom Pergi SPA....!!!! Hehehehe....

Suatu ketika dahulu di sebuah tempat....

Chilabaey  :  Mamat...!!! Badan aku sakit2 lah.... macam nak kena urut jer....
Member     :  Aku pun samalah... jom pegi cari tempat urut....!!!
Chilabaey  :  Apa kat kita try pegi SPA nak...????
Member     :  SPA mahallah.... Pakcik kat Klang tu sudahlah....
Chilabaey  :  Jauhlah... kita try yang lainlah pulak....
Member     :  SPA mana engko nak bawak aku ni...
Chilabaey  :  Adalah, kat PJ jer.... aku pun first time ni nak pergi.... hehehehe.... (gelak setan...)..
Member     :  Best gak tu... boleh layan2 sikit.... (muka dia lagi menyetan....)...

Bertolaklah kami dengan hati yang gumbira.... Kalau tengok muka member aku tu lagilah menyerlah kegatalannye....

Member    :  Oiii dah sampai dah ker....
Chilabaey :  Dahh... apa lagi turunlah kita pergi tanya dulu....
Member    :  Fulamak.... tukang urut dia semua perempuanlah.... seronok2.....
Chilabaey :  Amboi engko, gatalnye... kalau engko gatal, aku lagilah gatal....
                    hehehehe....( gelak setan lagi...hehehehe... )

Berjalan ke bilik registration dengan senyuman yang lebar..... senyum pun senget sikit....

Chilabaey :  Boleh saya tahu kat sini ada menyediakan service apa lagi selain urut2an..
                    (tersimpul malu)..
Member    :  Berapa bayarannye yer.... Kitaorang nak bilik single boleh....????
Chilabaey :  Hoiii... sabarlah, cik adik ni tak sempat lagi nak jawab soalan aku... bawak2
                    bersabar boleh... (tunjuk macho macha sebenarnye tu....)
Member   :  Alaaaa aku tak sabarlah.... nak berurut.... (sambil tersengih2....)...

Cik adik reception tu pun tersenyum2 manja ala2 menggoda.... melihat kerenah kitaorang....

Cik Adik   :  Encik datang berdua jer ker....???
Member    :  Kami berdua jer... malas nak ramai2 nanti kantoi....
Cik Adik   :  Oooo macam tu.... kenapa tak bawa pasangan....???
Chilabaey :  Kitaorang kira sepasanglah... Boleh ker...???
Cik Adik   :  Maaf encik, SPA kami untuk wanita jer... kalau lelaki kena bawa wife dan kami
                    akan sediakan double bed untuk setiap pasangan.... maaf yer.....
Member    :  Alamak malunye aku, engko dah bawa salah tempat dah ni.... Jom2 balik....

Patutlah masa kami sampai adalah clien perempuan kat situ, tersenyum2, tersengeh2 kat kitaorang... Mesti diaorang fikir bukan2 kat kitaorang..... Korang pun janganlah fikir yang bukan2 kat aku yer... Sebabnye cerita tersebut hanya rekaan semata-mata..... Kat bawah ni beberapa gambar dalam Khareyana Spa di PJ tu.... Hahhh ada gambar lagi... Ini cerita betul ker atau rekaan ni...








Sebenarnye bukan aku yang pergi SPA.... Wife aku dengan maknye yang pergi.... Giler aku nak pergi SPA sorang2.... Lain jadinye nanti.... Dan bukan semua SPA yang otak lelaki ni fikir sewenang2nye boleh masuk dan dapat khidmat yang ehem2 tu..... Yang ini tempat yang eksklusif tau, takde ehem2.... 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...