Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

08 March 2010

Sorang Lagi Mangsa Aku... iMac....

3 Minggu lepas, sekali aku jadi setan untuk menghasut kawan2 aku..... Seorang lagi mangsa aku sebenarnye.... Hehehehe..... Kali ni member a.k.a Sifu Hiking dan Tracking aku, Bert.... Dah lama sebenarnye dia nakkan iMac ni.... Dan disebabkan aku dah beli dulu dan aku dah tunjukkan macamana rupa dan spec komputer tu, menggelodaklah hati dia nak dapatkan... Aku pulak cucuk baikkkk punya.... Lagilah tak sabar dia nak membelinye....
Cerita punya cerita, akhirnye dia jadi nak beli... dan aku pun rekomenkan outlet yang beli hari tu.... Siap booking kan untuk dia lagi... Aku sekarang ni dah ada share dengan Outlet Machines One Utama.... Tapi bagi aku tak rugi beli satu PC yang mempunyai kemampuan yang amat tinggi.... Akhirnye terhasut sudah hatinye untuk membelinye.... Spec sama dengan aku..... Seorang lagi mangsa aku telah aku ku genggam.... Ada seorang lagi akan aku hasut lepas ni.... Hehehehee..... Atau aku pulak mangsa selepas ini dengan barangan lain pulak.... Tapi malam tu iMac terpaksa diserahkan dahulu kepada seseorang sebelum dia dapat menikmatinye.... Kiranye tak sempat sampai rumah dia pun.... Nanti aku ceritakan dalam entry akan datang.... :) Tunggu.....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...