Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

10 March 2010

Perjanjian MOU Termeterai Juga Akhirnye....

Setelah beberapa hari semakan dan testing telah dibuat, maka tibalah masanye Perjanjian MOU dilaksanakan... Dah hampir seminggu juga iMac Si Bert ni kat rumah aku untuk kerja selenggara, akhirnye pada hujung minggu tu Bert datang untuk mengambilnye di rumah aku....
Adalah aku dengar beberapa orang kawan2 aku yang mengutuk produk Apple ni, yang bestnye depan2 Bert pulak tu.... Yang Bert ni senyap jer dan tak bagi tahu pun yang dia dah beli.... Sebab mereka tak tahu kemampuan sebenar produk Apple ni.... Bagi aku yang dah menggunakannye takkan beralih ke mana2 produk lain.... Cewah promote lagi....
Maka petang tu iMac tersebut dah pun dibawa pulang oleh Tuannye..... Tambah lagi seorang kawan Mac World aku.... Hehehe... Ada sesiapa yang berminat menjadi member Mac aku, boleh hantar borang.... :)
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...