Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

27 October 2009

Siapa Nak Hadiah Lagi... !!!!

SIAPA NAK HADIAH.....????
Hari aku baru buka dan mulakan rutin memblog aku setelah sekian lama aku tinggalkan.... Sejak 18 Oktober - 26 Oktober 2009 (alaaaa 8 hari jer.... tapi dalam hati aku memberontak di sana sini....).. tapi dalam masa yang sama juga aku selalu juga check blog2 korang pakai phone.... sure tinggi bill aku bulan ni.... Ok... apa2 pun aku telah mula memblog semula, tapi slow2 sikit sebab banyak juga kerja lain aku kena settlekan dalam minggu ni....
Start2 jer memblog balik dah ada gambar hadiah..... Mesti korang suka ni.... Oppsss tunggu yer, aku belum lagi berkata apa2 statment mengenainye.... aku bagi hint2 jer..... Apa2 pun korang rajin2lah masuk blog aku ni..... untuk mengetahui perkembangan semasa.... Banyak tu.... nak ker....???? So, tunggu........
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...