Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

05 October 2009

Jawapannye Adalah....!!!!

APA YANG KORANG NAMPAK.... AGAK SUSPEN JUGA YER.... MALAM JUMAAT PULAK TU.... TENGOK BETUL2....... I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I V
Inilah yang aku maksudkan...... bukan benda yang di atas tu... itu tong sampah dengan sampah2nye.... hehehehe.... mula2 tu aku sendiri pun tengok benda yang sama.... siapa pulak yag duduk kat situ sambil intai2 tu.... tapi static jer kedudukannye.... adalah dalam 15 minit aku usyar benda tu.... Tiba2 benda lain pulak yang bergerak tapi di tingkat bawahnye.... Oiiih... ini lagi dahsyat misterinye..... Hantu dah lepas dari rantainye.... Pakai tudung putih lagi..... Yang aku tengok dari tadi kat tingkat atas tu bukanlah hantu, tapi sebenarnye yang kat tingkat bawah tu.... Ngeri siuttttttt........ Nak jadikan cerita malam tu, wife aku lepaklah kat balcony rumah aku tengok ke bawah rumah sebab ada bunyi bising kat area parking...... tak lama lepas tu wife aku panggil aku keluar, aku pun bergegas keluar untuk membusy bodykan diri.... Wife aku tunjuk ke blok berhadapan blok aku.... kat area lift.... Mata aku terus je pandang kat benda yang atas tu.... last2 tu aku lari ambil kamera dan tukar ke lens panjang..... tu yang baru nampak apa yang wife aku pandang tu.... satu pergerakan manusia..... Amboi couple melayan perasaan 'ringan2' rupanye..... Takde ke tempat lain dia nak pergi, cubalah buat tu kat area taman kat bawah rumah aku ni ker... senang sikit aku report.... Kalau ikutkan pandai jugalah diaorang cari port..... kawasan jarang takde orang.....

Mula2 tu rapat2 jer.... Tapi sebelum tu masa tengah duduk tadi tak tahulah apa yang di orang buat....

Dah berpeluk pulak...... Sayang abanglah katakan....

Lama juga aku perhatikan dan sempat juga snap beberapa picture untuk korang tengok..... time tu dekat pukul 12 malam juga.... Malam Jumaat lah katakan.... Tak senonoh betul... yang bestnye budak perempuan tu bertudung pulak tu.... kalau dah nak buat macam tu, tanggallah tudung dulu... hormatlah sikit..... dah alang2 buat dosa..... dekat pukul 12.15 tengah malam, barulah diaorang melabuhkan tirainye.... bukan labuhkan apa2 yer, sebab aku tak nampak dah ke mana diaorang pergi... Kalau kena kat blok aku tadi dah aku sendiri inform guard.... Jangan Ikut Perangai Macam Ni Yer....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...