Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

15 February 2013

Wanita2 Di Luar Sana, Tabahkan Hati Mu....!!!


Ehem... Ehem.... Tiket apa ni...??? Nak gelak besar sikit.... Tiket Concert 3 Decades Of Music, Love And Passion Anuar Zain esok malam... 

Jangan tak caya, aku yang pergi concert ni... Ingat aku tak minat Si Anuar Zain ker, minat siut tapi takdelah fanatik sangat sampai takleh tidur bagai.... Auuuwwww... Suka penampilannye dan lagu2nye jer... Lagu pun tak semua pun, kalau yang mengarut tu dah confirm aku forwardkan ajer CD nye... So bagi mereka2 (wanita2 di luar sana) yang tidak dapat join esok malam, MAKAN HATI lah korang yer...


Kenapa harga tiket tu RM0.00...??? Aku dapat free ker...??? Ooooo tidak semua itu telah berbayar... Ini merupakan tiket baru yang dicollect di office TicketCharge 2 minggu lepas... Apa sebab...??? Sebab penganjur tukar tempat event last minit... Cam haram... Ramailah jugak yang tak berpuas hati tentang perkara tersebut.... 

Maklumlah, tiket mahal2 dan boleh pilih seat sendiri lepas tu tukar tempat event... So dengan2 tempat seat baru sekali kena tukar... Dah baik2 pilih port bagus, dapat port yang tak berapa best... Sekalai lagi aku nak marah, cam harammmmmm....



Apa2 pun bukan kemahuan pihak penganjur untuk menimbulkan perkara2 sebegini... Bukan senang tau nak uruskan concert besar macam ni... Baru uruskan persembahan sekolah tadika pun dah kelang kelibut, inikan event besar macam ni... So, aku pasrah jerlah dengan apa yang terjadi... Bagi aku senang jer, jangan merungut dalam kehidupan... Terima dan berfikiran positif sudah... Yang penting kita enjoyyyyyyssss esok malam... Tapi tak kuasalah aku nak jerit2 bagai... "Abang Nuarrrrr.....!!!!"... Tak kuasa aku nyahhhh.....


Ini tiket asalnye.... Tiket ni kena pulang balik kat TicketCharge untuk dapatkan tiket baru... Bagi mereka yang belum tukar, esok di kawasan stadium juga dibuka kaunter tiket penukarannye, jangan risau... 10 kaunter katanye... Tapi kena datang awal takut kelang kabut sistem mereka ni nanti yer....

Oklah bagi mereka yang join esok malam, kalau nampak aku ker atau sebaliknye, tegur2lah yer.... Aku ni baik orangnye... Hehehehee... Adios....



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...