Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

15 February 2013

2 Kejutan Yang Ku Terima Bila Dah Berusia Ni...!!!


Alhamdulillah bertambah lagi usia aku sethaun lgi... Dan masih dipanjangkan umur oleh yang Maha Esa... Syukur.... Ini bermakna makin bertambahlah tanggungjawab untuk keluarga sebenarnye.... Kadang2 kita tak sedar usia mematangkan kita bukan menjadikan kita lebih alpa dengan kehidupan di dunia... Jangan terikut2 sangat kata2 orang putih "Life begins at 40"... Kehidupan dah bermula sejak kita lahir lagi... 

Alhamdulillah bila dah berusia ni, takde apa yang diharapkan dari sesiapa pun... Taknak manjakan diri dengan sambutan setiap kali harijadi... Tapi dengan ingatan tulus ikhlas dan ucapan pun dah memadai buat aku sekarang ni... Thanks buat mereka2 di kalangan blogger2 dan Facebookers yang tak henti wish kat aku tempohari.... Sangat2 aku appreciate....


Buat wife ku yang tercinta, terima kasih memberikan kejutan sebanyak 2 kali iaitu pada malam detik 12.00 malam (kad ucapan di letak atas iMac) dan Scrap Book pada pagi esoknye (sorok dalam almari)... Nasib baik perasan, kalau tak, amek ko... Buat tak tahu jerlah... Thanks again...


Sebenarnye Scrap Book tu adalah untuk dijadikan portfolio kitaorang tentang percutian selama ini... Untuk tahun ini ada 2 destinasi dan tahun depan ada 1 destinasi yang dah confirm.... So semuanye itu nanti akan dimasukkan dalam Scrap Book ni...


Ini adalah intronye... Dan beberapa contoh di dalamnye... Hehehehe... Yang lain2 biarlah rahsia...


Destinasi : Bandung, Indonesia...


Destinasi : Bali, Indonesia...


Oklah itu sajer buat masa ini... Insyaallah petang sikit nanti aku post satu lagi entry mengenai aktiviti aku Sabtu ni... Jangan jeles.... Perempuan2 mesti sakit hati kalau aku beritahu nanti... Oklah tunggu.....



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...