Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

25 January 2013

Hobi Ku : Heli Dynam E-Razor 450... Heli Ke-3...


Salam Maulidur Rasul dan Salam Jumaat kepada semua blogger2 di luar sana... Rata2 ramai yang ambil cuti sambung hari ni terus hingga Isnin.... Cuti panjang tu... So bila dah cuti panjang , sure lah jalan jem sebab ramai yang nak balik ke kampung2... Highway dah sure dahlah... Macam biasa....

Aku tak ke mana2lah kot, cuma minggu ni sessi latihan ke-2 memanjat Gunung Nuang di teruskan lagi... Aktiviti penting sekartang ni...

Tapi hobi yang satu ni masih lagi dilakukan cuma belum ada masa jer nak buat... Dalam kata lain, tak sempat lagi nak fly... Jari pun dah keras dah ni.. Aduiiii....


Ini adalah Helicopter RC aku yang ke-3 sebenarnye.... Akan tetapi ia merupakan Helicopter pertama di dalam kategori Pro.... Ini baru yang betul, bukan yang macam budak2 punya... Silap beli dulu tu... Hehehehehe....


Inilah dia...Dah beli agak bertahun pun... Tapi flynye baru sekali... Sebab susah sikit dari yang 6 Channel  ni... Amek engko, kata nak main sangatkan... Bila dah beli baru tahu susah ker senang... SUSAHHHHHH.......!!!!

So korang layanlah gambar2 di bawah ni... Hehehehee...














So bagi yang berminat dengan hobi macam ni korang bolehlah melayari website ni :

1. RC Dreamz : http://www.rcdreamz.com.my
2. RC Smart : http://www.rcsmart.com.my
3. RC Station : http://www.myrcstation.com
4. RC HobbyTech : http://www.hobbytech.com.my

Dan banyak lagi kalau korang Google... So selamat bercuti....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...