Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

31 August 2010

Sticky Entry : Kawan2..!! Blog Baru Untuk Korang...!!!



Macamana aku boleh ada blog baru pulak ni...???

Sebenarnye dah lama aku berhajat untuk buka satu lagi blog baru.... Tapi bukanlah blog tentang kehidupan aku seharian seperti Blog Chilabaey's Spot yang korang follow ni.... Kali ini adalah untuk mengumpulkan semua hasil kerja aku dalam dunia photography.... Walau pun aku masih lagi belajar, tapi aku ingin ilhamkannye dan berkongsi bersama dan juga pendapat korang tentang dunia dan teknik photography...

Banyak yang perlu dipelajari dalam memahirkan diri dengan kamera... Dari segi pencahayaannye, kelajuannye, komposisinye, kaedah dan cara mengeditnye agar sesuatu gambar itu menjadi semakin menarik... Semuanye itu aku pelajari dari pengalaman sejak bangku sekolah rendah lagi...

Dalam blog baru ini akan aku kongsikan bersama kemahiran yang aku ada dan dalam masa yang sama juga aku akan mempelajarinye dari mereka2 yang telah lama menguasainye... Dan dengan ini aku harap korang bolehlah join dan menjadi followers aku untuk blog kedua aku yang aku namakan :

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...