Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

09 July 2012

Bila Anak Buah Dah Besar, Jom Lanyak Pakngah....


Macam biasa hujung2 minggu, anak2 buah mesti datang lepak rumah... Kalau diaorang tak datang sendiri dah sure aku yang pergi ambik... Sajer nak bagi bising dan sepahkan rumah...


Dulu sorang jer yang kaki lanyak pakngahnye... Sekarang sejak dah besar sikit, mereka bergabung tenaga... Pantang aku baring jer, sure kena lanyak punya... Kadang2 tu nak tidur pun tak boleh... Kena tunggu diaorang tidur dulu baru aku dapat tidur siang...



Raja Kecik pun main ligat dah sekarang... Tapi cengeng sikit, pantang tak nampak kelibat aku mesti nangis mencari punya... Lepas tu sibuk ajak aku duduk depan komputer tengok Youtube pasal lagu budak2 atau yang paling dia suka lagu Najwa Latif featuring Sleeq 'Untuk Dia'... Lagu untuk tidur pun ia juga... Layan jerlah...



Sebenarnye best kalau diaorang ni lanyak... Macam urutan badan untuk aku... Takyah pergi Spa bagai... Korang baring jer kat lantai lepas tu automatik ada yang datang urut a.k.a langak... Hehehehehe... Lepas kena langak, terus segar badan wa cakap lu.... Haaa kat bawah ni aku attachkan lagu Najwa Latif & Sleeq yang aku maksudkan.. Layan jerlah yer...



Layannnnnnn....... UNTUK DIA....



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...