Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

11 January 2012

Pasal Durian D24 Lah, Hilang Sudah Teruna Ku.... Uishh Ayat.....!!!!


Abaikan muka empunya blog tu yer... Macam nak ter tuuuuuut dah rasanye.... Ini penangan buah durian dan permintaan dari wife dan adik akulah ni..... Durian D24... Wife aku punya kerjalah ni... Dahlah beli 4 biji, rasa nak tercabut jari dibuatnye...




Sebelum2 ni, aku tak pernah jumpa pulak durian yang kulitnye nipis jer.... Tapi yang susah nak terbuka adalah bahagian dalam nye.... Heran aku... Tu yang muka macam aper jer tu.... Liat nak mampus.... Spesis aper pun aku tak tahu.... Tapi malam tu anak buah aku Raja Kecik pun sibuk juga nak makan, sampai 2 ulas tu.... Last2 malam tu tidur pun buka baju... Kepanasan... 

Tak tahu pulak aku anak buah aku sorang ni pandai makan durian, mengikut kata mama nye dia tak minat... Tapi elok jer dia makan malam tu.... So ingat nak beli lagilah malam ni, nak belanja mak aku yang baru balik dari Singapore... Dekat 2 minngu lebih kat sana, duduk kat rumah Wan saudara aku... Aku juga yang takde masa...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...