Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

20 June 2011

Perginye Sebutir Bintang Di Persada Seni Tanahair....!!!!


Allahuakbar.... Terperanjat betul aku malam tadi bila terbaca dalam sebuah blog ni yang menyatakan Zami Ismail atau lebih dikenali dengan panggilan Pak Uda telah pun kembali ke Rahmatullah pukul 10.30 pagi semalam.... Time tu aku tengah sibuk2 menunggu orang pasang Kepuk dan Batu Nesan arwah abah aku.... Baru jer beberapa minggu lalu tengok lakonan beliau dalam cerita Tanah Kubur di Astro.... 

Dan semalam sangatlah sibuk langsung tak tengok berita tentang pemergian beliau.... Baru lagi dengar berita yang Pak Uda masuk semula  ke hospital.... Last2 dapat tahu dah takde dah beliau di dunia ini.... Terasa sedih di hati bila seorang lagi pelawak dan pelakon veteran tanahair meninggal dunia....

Apa2 pun, moga roh beliau ditempatkan di kalangan orang yang beriman dan juga tergolong di kalangan ahli syurga kelak... Insyaallah.... Takziah buat keluarga beliau.... Al-Fatihah.....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...