Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

16 April 2010

Seorang Lagi Penerima Hadiah...!!!


Seorang lagi penerima hadiah.... Siapakah dia...??? 

Alaaaaa... wife aku.... Norazlinawati Haji Ahmad a.k.a Iena......  Mesti dia marah aku letak gambar ni kat blog..... Semalam satu kejutan telah dibuat.... Pagi semalam selepas aku hantar wife aku ke office (alaaa.... dekat jer, tak sampai 15 dari rumah...)... aku ke JJ One Utama untuk beli kek harijadi untuk dia.... Tapi kali ni bukan makan kat rumah tapi kat office.... Aku pakat dengan seorang abang office dia yang aku akan datang hantar kek dengan hadiah tengahari ni... So, aku minta dia tolong ambil kat bawah nanti.... hehehe... Wife aku tak tahu hal ni.... 

Kononnye setakat serah kek jer, rupa2nye abang tu boleh siap pasangkan lilin dan siap nyanyi ramai2 untuk wife aku.... Kelakar giler aku dengar cerita wife aku petang tu.... Yang bestnye kek tu di bawa masuk ke dalam bilik meeting, time tu wife aku tengah meeting dengan boss dia dan beberapa orang lagi.... Selamba dog jer abang tu terjah masuk.... Boss wife aku pun join sama dengan memberikan ruang untuk celebrate birthday wife aku..... Supprise juga aku bila dengar....

Inilah kali pertama aku supprisekan wife aku di pejabat.... Hahaha.... Segalanye berjalan lancar.... Maka semalam masuklah umur wife aku ke 33 tahun..... Wah semakin berusia kita yer.... Untuk wife aku yang tercinta, Selamat Hari Lahir yang ke 33 tahun..... Wah tahun ni budget hadiah melampau yer.... Macam2 dapat.... Malam semalam, wife aku belanja makan kat TGI Fridays One Utama.... Nasib baik aku tak bagitahu TGI yang hari ni birthday dia, kalau tak lagi gempak satu restoran nyanyi.... Siap panjat kerusi lagi kena wish. kat orang ramai.... Sebabnye dia dah beri amaran keras kat aku.... hehehe... takpe tahun depan kan ada....... !!!!!

17 April ni (esoklah...) sorang lagi ahli keluarga aku sambut hari lahir... Uiiissshhh ramai betullah bulan ni... ni yang membuatkan poketku kopak ni.... 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...