Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

03 June 2010

Komik Chilabaey's Spot : PERJANJIAN SETAN... Episod 3 (Akhir)....!!!!

Beberapa hari setelah balik dari Cameron Highlands tu... Bert datang ke rumah aku seperti yang telah dijanjikan... Itu pun aku yang suruh dia datang lewat sikit sebab nak setup barang yang aku nak berikan pada dia.... 

Berakhir sebuah komik cerita pendek dari Chilabaey's Spot.... Yang merupakan cubaan pertama aku untuk menggunakan gaya entry sebegini.... Bukan apa untuk mempelbagaikan cara presentation kepada blog kesayangan aku ni... dan juga untuk korang jua.... 

Amacam korang, boleh digunapakai tak cara aku ni....???

Nota kaki :

* Susah untuk mendapat dan memilih kawan baik sebenarnye... Masa belajar kita rapat tapi bila dah habis, entah ke mana dan hilang begitu sahaja...

* Ada juga kawan yang masa kita belajar dulu, dijadikan musuh ketat atau langsung tak bertegur sapa, tapi bila berjumpa lupa akan kisah2 lama... dan terus menjadi kawan yang bukan lawan....

* Aku dan Bert pulak, masa belajar dulu cuma nampak begitu2 jer, tapi bila berjumpa di tempat kerja sehingga sekarang ni menjadi sahabat baik, ada sahaja rancangan ke mana2 untuk aku berdua.... Yang paling best sebab mempunyai hobi yang sama.... Alhamdulillah syukur kepada Allah SWT akan persahabatan aku ini.... 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...