Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

05 November 2015

Setelah 5 Bulan, Akhirnye Ke Dewan Bedah Lagi....!!!!


Assalamualaikum semua followers... Hampir 5 bulan aku tinggalkan blog kesayangan aku ini bersawang... Bukan apa, cuma busy menguruskan mak aku yang sakit dan juga busy dengan kerja pejabat yang bertambah... Dan kebanyakkan masa aku luangkan dalam Facebook jer... Setelah 5 bulan dalam pemulihan dan rawatan susulan, akhirnye mak aku dipanggil semula untuk menjalani pembedahan susulan... 


3 Oktober 2015 - Daftar masuk ward di Ward Surgeri 5B, Hospital Sungai Buloh... Tengah menunggu katil kosong dari pesakit yang discharge hari tu...


Macam biasa bila dah masuk ward ni mulalah kena pasang drip di tangan... Tujuan senang nak masukkan air dan ubat... Rutin biasa bagi mereka yang dah biasa ke ward...



So hari tu juga mulalah mak aku puasa.... Persiapan untuk operate esok pagi... Dijadualkan pada pukul 8.30 pagi (4 Oktober 2015)... Time ni hati mak aku punyalah takut... Cuma satu jer pesan aku untuk mak aku time tu... Tujuan nak buat operation ni untuk sihat semula dan dapat menjalani kehidupan di dunia dengan family lagi dan yang pentingnye dapat beribadah semula takpa sebarang kekangan serta halangan kesihatan lagi lepas ini....


4 comments:

Ronaldo drogba said...

get well soonRoku.com/link

James Whatt said...

A tech writer who is passionate to write about streaming devices and its channel programs. Apart from my work, I am interested in music and sketching. Are you a person who needs updates about the new releases and is interested in tech blogs www.roku.com/link The Roku device can be activated by using an activation code. But first you will have to carry on with the setup process. Begin the setup process by connecting the cables to their respective ports. Then turn ON the streaming device and connect it to a firm internet facility. Now you can add the required channels using how to link roku to account to explore and enjoy. So, if you face problems while activating the streaming device then report your queries to the technical team on roku.com/link to enter code who are always ready to provide you with solutions

also refer how to activate roku also and roku.com/link

Maria pascale Peeters said...

Wir bieten Kredite zwischen Privatpersonen an.
Erhalten Sie Ihr Guthaben ohne Stress
Kontakt:
WhatsApp-Nummer: +34 602 46 39 89
WhatsApp Nummer: +33 7 56 82 38 52
E-Mail: contact@creditfinancesinstitut.com
Website: https://www.creditfinance-bank.com
Webste: https://www.creditfinancesinstitut.com

Maria pascale Peeters said...

Wir bieten Kredite zwischen Privatpersonen an.
Erhalten Sie Ihr Guthaben ohne Stress
Kontakt:
WhatsApp-Nummer: +34 602 46 39 89
WhatsApp Nummer: +33 7 56 82 38 52
E-Mail: contact@creditfinancesinstitut.com
Website: https://www.creditfinance-bank.com
Webste: https://www.creditfinancesinstitut.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...