Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

05 November 2015

Setelah 5 Bulan, Akhirnye Ke Dewan Bedah Lagi....!!!!


Assalamualaikum semua followers... Hampir 5 bulan aku tinggalkan blog kesayangan aku ini bersawang... Bukan apa, cuma busy menguruskan mak aku yang sakit dan juga busy dengan kerja pejabat yang bertambah... Dan kebanyakkan masa aku luangkan dalam Facebook jer... Setelah 5 bulan dalam pemulihan dan rawatan susulan, akhirnye mak aku dipanggil semula untuk menjalani pembedahan susulan... 


3 Oktober 2015 - Daftar masuk ward di Ward Surgeri 5B, Hospital Sungai Buloh... Tengah menunggu katil kosong dari pesakit yang discharge hari tu...


Macam biasa bila dah masuk ward ni mulalah kena pasang drip di tangan... Tujuan senang nak masukkan air dan ubat... Rutin biasa bagi mereka yang dah biasa ke ward...



So hari tu juga mulalah mak aku puasa.... Persiapan untuk operate esok pagi... Dijadualkan pada pukul 8.30 pagi (4 Oktober 2015)... Time ni hati mak aku punyalah takut... Cuma satu jer pesan aku untuk mak aku time tu... Tujuan nak buat operation ni untuk sihat semula dan dapat menjalani kehidupan di dunia dengan family lagi dan yang pentingnye dapat beribadah semula takpa sebarang kekangan serta halangan kesihatan lagi lepas ini....


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...