Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

24 July 2013

Hari Ke-2 Puasa Demam & Suspek Denggi... 2 Minggu Macam Pisang Lemau...


Alhamdulillah setelah hampir 2 minggu barulah kebah dari demam... Hari kedua terus tumbang tak hingat dunia... Yang tahu kejap pergi klinik, kejap pergi ambil darah, kejap ke klinik balik sepanjang 2 minggu berpuasa.... So blog pun terabai macam chilabaey jugak.... 

Orang lain sedap berbuka dengan juadah yang di beli di pasar, aku pulak baru 2 hari lepas ke pasar Ramadhan untuk tahun ni.... Barulah sehari dua ni dapat spentkan masa dengan family.... Kalau tak bawah selimut tebal jer... Apa2 pun Ramadhan tahun ni memang mencabar aku.... Alhamdulillah atas sakit yang diberikan.... So bagaimana dengan Ramadhan korang... Sure hebat kan... :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...