Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

23 December 2014

Sekali Sekala Poyos Apa Salahne Kan....???!!!


Alhamdulillah, aku masih bernyawa lagi di dunia ini... Syukur.... Dan dalam masa yang sama jugak, blog aku ni still hidup walaupun hidup segan mati tak mahu.... Heheheheee.... Apa2 pun salam perkenalan semula buat mereka yang masih baru mengenali Chilabaey's Spot ni... 

Salah satu blog yang dah lama jugak berada di dalam dunia maya ini... Syukur aku masih mengendalikannye walaupun sebulan sekali update... Bagi otai2 blogger lama, kebanyakkannye dah slow dalam dunia blogger ini... Termasuklah aku... 

Walaubagaimana pun, aku tetap sayang dan akan sentiasa menjaga dan mengupdate blog aku ini selagi mampu... Cerita banyak yang nak kongsikan tapi masa dan kemalasan untuk menaip nukilan yang terlintas di fikiran itulah menyebabkan blog ni bersarang dan berkulat... 

Oklah jumpa lagi next entry.... Bubai....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...