Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

27 September 2014

Mahu Terbakar Mulut Nii...???!!! Korang Nak Ker...???


Cantikkan... Seksi, seni yang tinggi, silap2 terbakar mulut kalau salah setting... Hehehehee....




So sesiapa yang nakkan benda alah ni boleh contact aku di FB (private messege yer) nanti aku bagitahu siapa yang menjualnye secara direct... Sajer promote untuk mereka2 yang nak berhenti hisap rokok tembakau... 





Aku pun nak satu ni... Tapi tempahannye agak lama untuk dapat tapi sangat2 puas hati hasilnye dan finishing benda alah ni... Insya Allah... Yang dalam gambar ni, dah pakai lama dah...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...