Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

20 September 2013

Gadget : Orang Upgrade Dari Kecik Ke Besar, Tapi Aku...???!!!


Salam 1 Malaysia semua... Maaf bebanyaklah sebab lama tak mengupdatekan blog tak best ni yer.... Bukan apa, buzy...buzy... dan buzy.... Banyak sangat aktiviti yang membolehkan serta mewajibkan seseorang tu jadi malas nak update blog... Hehehehehe... Padahal gambar dan aktiviti banyak untuk dikongsikan.... 

Oklah untuk entry kali ni, cuma nak bagi tahu korang yang aku dah ada dan upgrade iPad.. Selalunye update dari kecik ke besar... Tapi aku dari besar ke kecik... Hehehehehhee....


So yang cover merah tu mak aku punya, dan yang kecik tu aku punya... Senang nak bawa masuk meeting dan outstation... Itu sebenarnye.... So semalam dah update iOS 7 yang baru... Perghhh memang aku tunggu dari awal tahun lagi... Akhirnye tiba dan dah pun diupgradekan iOS... Tinggal nak update iPhone jer lagi.... :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...