Takkan Baca Jer, Followlah Juga, Sepantas Kilat Aku Follow Balik...!!!

24 June 2014

Hobi Ku : Heli Align Trex 100S... Heli Ke-6...


Rasanye dah lama betul aku tak berblog... 3 minggu kot... Makin malaslah pulak sekarang... Biasalah bila usia meningkat.... Alasan yang tak munasabah.... Oklah update sikit.... Hobi akukan pelbagai... Salah satunye main Helicopter RC... Beli yang besar2 last2 yang lebih mainnye pada yang kecik jer...


Nampak kecik jer tapi harga giler mahal sebab antara Heli RC yang berkualiti tinggi dan famous amos... Align T-Rex 100s... Agak mudah untuk handle sebab kurang sikit takut terhempas... Kalau terhempas pun takde apa2 sangat... Sebenarnye tujuan beli untuk mahirkan diri dengan remote controlnye... Bila dah biasa dengan handlingnye barulah senang sikit nak bawak yang besar pulak...





Oklah setakat ini dulu updatenye blog aku ni... Insya Allah aku nak rajin2 sikit lepas ni... Maklumlah Ramadhan dah nak sampai... So mungkin banyak sikit masa untuk update, kononnye... Kepada semua blogger2 kesayangan hamba, Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak... 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...